Arrangementer

Norsa arrangerer diverse arrangementer i løpet av året. Datoer kan variere, så følg Norsa på facebook for endelige datoer. Under kan du se informasjon om hvordan disse eventene vanligvis avholdes. Alle nordmenn i Edinburgh er hjertelig velkommen til å delta på 17 mai.

Før jul

Generalforsamling – Her samles alle studentene for å stemme frem nytt norsa styre i startet av skoleåret. Dette pleier å holdes på Opal Lounge i George Street i oktober.

Pubquiz – Dette pleier å holdes på Malones bar i Forrest road, old town i oktober. Her deles det inn i tilfeldige lag så nye studenter kan få en sjanse til å bli bedre kjent.

Pubcrawl – Dette er et event kun for nye studenter. Det varierer hvor det holdes, de siste to årene har det vært i Rose street og Royal Mile og holdes i oktober. http://www.norsa.org/pubcrawl/

Halloween 31 oktober  - Utkledningsfest med kåring av beste antrekk, holdes vanligvis på Bacaro i Hope street Lane

Bowling – Holdes på Tenpin Bowling i fountain park i oktober.

Juletretenning / Kirkekonsert / Julemiddag

Etter jul

Temakveld – De siste årene har dette vært 80’s party, 90’s party og 70’s party og har vanligvis blitt holdt på Bacaro i Hope street lane i januar/februar.

Nyttårsball – Dette er et tre-dagers arrangement som holdes i Februar. Billetter er begrenset og legges ut for salg i slutten av november/starten av desember. Eventet starter på en torsdag, vanligvis på Lulu’s i George Street. Fredagen møtes de som vil på dagen på en lokal bar leid holdt av til norsa, etterfulgt av Opal Lounge på kvelden. Lørdagen er selve ballet, som holdes på det prestigefulle hotellet Balmoral i Princes street, etterfulgt av afterparty på et utested leid av norsa.

Tennis Turnering 18. april – nytt i 2012/2013 – holdes i meadows park hvor banene er leid for doubles turnering med vandretrofe, det vil også være grilling og dj så deltakelse i turneringen er ikke noe krav for å møte opp. En oversikt over opplegget for Tennis Turneringen 2013 er tilgjengelig på: http://www.norsa.org/tennis-turnering/

Russedag 19. april – Norsa leier en buss og studenter stiller med russebukse. En oversikt over opplegget for russedagen 2013 er tilgjengelig på: http://www.norsa.org/russedag-2013/

17 Mai – Dagen starter med samling ved Dunsaple Loch for flaggplanting på Arthur’s Seat, etterfulgt av frokost på Balmoral Hotel. Så er det 17. mai tog som starter ved Scott Monument i Princes Street. Pris per per pers er 20 pund. En oversikt over opplegget for 17 mai 2013 er tilgjengelig på: http://www.norsa.org/17-mai-2013/.

 

Comments are closed.