Hotell og Overnatting

Det er to hovedområder som er aktuelle for turister og besøkende i Edinburgh. New Town og Old Town. Sentralt på grensen mellom disse områdene ligger det prestigefylte hotellet Balmoral hvor nyttårsballet i Edinburgh holdes hvert år. Old town huser for det meste turister med diverse turistattraksjoner, mens handlegaten ligger i New Town.

Hoteller i New Town:

Balmoral Hotel er et 5 stjerners hotell i hjertet av Edinburgh. Hotellet ligger i hovedgaten princess street og restauranten i kjelleren har en michelin stjerne. Butikker som Louis Vuitton, Boss, Calvin Klein og Armani og den kjente merkekjeden Harvey Nichols ligger nært ved.

Frederick House Hotel nyoppusset 4 stjernershotell med sentral beliggenhet. Priser ligger rundt 800kr per natt for 1 person. Det serveres frokost tvers over gaten på den franske Cafè Rouge. Hotellet tilbyr ikke parkering. Det er mange restauranter, butikker, utesteder og barer i gangavstand fra hotellet.

Hoteller i West End

Hudson Hotel er et sjarmerende 4 stjerners hotell i Hope Street, rett rundt hjørnet for Princes street.

Hoteller i Old Town

G&V Royal Mile Hotel er et moderne 5 stjerners hotell i Royal Mile, den kjente gaten i old town som leder opp mot slottet.

Radisson Blu ligger i Royal Mile. Hotellet har 4 stjerner og har forholdsmessig god standard med frokost buffet. Hotellet har egen parkeringsplass tilgjengelig og det er mange turist attraksjoner, barer og utesteder i nærheten.

Carlton Hotel ligger i North Bridge, få minutter fra Princes Street og turist attraksjoner i flotte gamle byen.

Dette er et kart over beliggenheten på hotellene.


View Hoteller in a larger map

Comments are closed.